Ga naar de inhoud

Hoe het werkt

Kerstman bezoek

Kerstman online. De start van een onvergetelijk Kerstman bezoek.

Kerstman bezoek

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Kies hier hoe jouw video eruit moet komen te zien. Dat kan enkel onze Kerstman zijn, maar het kan ook een groot compleet programma zijn met bijvoorbeeld een magicshow. Natuurlijk in kerst-thema en opgevoerd door de kerstman zelf! Of, speciaal voor de kleinere kinderen, een Kerst Poppentheatervoorstelling.

Onze Kerstman laten wij natuurlijk een professionele microfoon dragen, zodat zijn spraak kraakhelder te horen is. Onze High Definition studio heeft een zeer goede verlichting zodat het beeld helder en kleurrijk is.

Bekijk hieronder een voorproefje:

Kerstman online voor iedereen

Voor de ontvanger is het kinderspel om de video te bekijken. Wij sturen een link van de video toe. Deze link is enkel bekend bij jullie, en is dus niet openbaar. Privacy uiteraard gegarandeerd. De link kun je toesturen naar iedereen waarvan jullie willen dat ze de video bekijken. Dit kan op elk apparaat met internetaansluiting, zoals de tv, computer, tablet, telefoon enzovoort.

Afwisselende show

Kerstman bezoek

De video is zeer afwisselend. Zo maken wij ook gebruik van muziek, en natuurlijk van de overbekende kerstliedjes. Om de liedjes voor iedereen geschikt te maken gebruiken wij enkel kerstliedjes zonder Christelijke boodschap. Gezellige, neutrale en bovenal vrolijke bekende kerstliedjes zodat ze voor iedereen met plezier toe te passen zijn.

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke online bezoek van de enige echte Kerstman.